Friss hírek

Háttérinformációk cégünkről

Csomagolóanyag gyártó magyar kkv-k egyesítették erejüket

Erőforrásokat és tapasztalatokat egyesített két magyar tulajdonú csomagolóanyagokat gyártó nyomda. A Box Print Kft. hat hónapos előkészítést követően 2016 júliusában többségi tulajdonrészt szerzett az FSD Packaging Kft.-ben. Idén januárban pedig az FSD Packaging beolvadt a Box Printbe. A társaság neve a beolvadás után Box Print – FSD Packaging Kft. lett. A névváltoztatás kifejezi, hogy az új menedzsment a tranzakciót követően mindkét nyomda hagyományaira, üzleti sikereire épít.

 

A Box Print – FSD Packaging az FMCG szektornak, valamint mezőgazdasági, és egyéb ipari gyártó cégeknek szállít be különböző csomagolóanyagokat. A Körösladányban működő üzem 49 fő álladó munkatársat foglalkoztat, a dunaharaszti nyomdában pedig 73-an dolgoznak.

 

A beolvadást követő időszakra alaposan felkészültek a tulajdonosok, gyorsan felállt az új menedzsment struktúra, a folyamat során új pozíciók is létrejöttek: minőségirányítási vezetőt, HR vezetőt, valamint exportért felelős vezetőt neveztek ki. A két telephely összehangolt működését segítendő fejlesztetették az informatikai rendszert és folytatódtak a technológiai fejlesztések is.

 

A cég szokatlanul széles termékszortimenttel rendelkezik; öntapadó címkék, bliszterkartonok, faltkarton csomagolóanyagok, ofszet kasírozott dobozok, termékek, kereskedelmi displayek, POS és POP termékek fejlesztésével és kivitelezésével is foglalkoznak. Megoldásaikkal részben a nagyvállalati szektort szolgálják ki; termékeik a világ 30 országában vannak jelen az áruházak polcain. Ugyanakkor a hazai kkv-k igényeinek megfelelően kisebb szériákban is gyártanak.

 

Büszke vagyok rá, hogy a megbízók szempontjából zökkenőmentesen zajlott a tevékenységeink összefésülése a beolvadást követően. Fontos szerepe volt ebben a tudatos szervezetfejlesztésnek, és annak, hogy a munkatársaink példás együttműködési készségről tettek bizonyságot. – hangsúlyozta Fazekas Attila, a Box Print – FSD egyik ügyvezetője.


« Vissza a hírekhez